Search This Blog

MiMpI YaNg HiLaNg~!!!

Jam dah pukul 10malam..aku masih berada di pejabat..haih...nasib baik kerja aku siap...lepas ni leh focus pada VB.net...dan projek berharga rm350ribu..

malam ni xdpt tgk cite CUA=Cinta Untuk Ain...erm...dah la cite matahari aku dah seminggu xlayan...aduyai...kawan2 aku ajak lepak...aku xdpt join..maaf la kawan2 semua..bg mereka nk tgk wayang dgn aku pun aku terpaksa tolak...mood aku dah hilang sejak aku mengadap bilik projek tu...

SV aku selalu layan lagu iklim..dalam banyak2 lagu tu..aku terdengar 1 lagu ni..MIMPI YANG HILANG...aku pun carilah lirik dia dalam internet..satu pun xbetul...takkan aku nk cakap salem nyanyi yg salah kn?hehehe so aku bertekad utk dengar sendiri...ade part yg aku xdpt dgr betul2..maklumla..dalam ofis...

Dia yang mana
Yang datang merebut seri
Bunga cintamu

Dia yang mana
Yang mampu mengalihkan
Rasa setiamu

Tidak kuduga semua terjadi
Kau telah ingkar janji

Lidah siapa
yang manis bermadu dulu
Mungukir janji

Sumpah siapa yang telah terucap dulu
sehidup semati

Lenyaplah sudah janji-janji itu
hilang terbawa diangin lalu

Kini engkau telah pergi
Aku sendiri berteman sunyi

Semoga derita ini
Takkan terjadi kedua kali

Asalku terbang jauh melayang
Mimpi yang indah kini telah hilang

Hati siapa
Yang rela jatuh terhurai
Kerna cinta

Hati yang luka
Oh pedih didalam dada
Tiada ubatnya

Pasti nanti
Kau kan mengalami
Jangan tangisi
Cinta yg pergi

p/s:kemanalah mimpi aku pergi...siapakah yang dapat mengembalikannya...

Jam dah pukul 10malam..aku masih berada di pejabat..haih...nasib baik kerja aku siap...lepas ni leh focus pada VB.net...dan projek berharga rm350ribu..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Rosie Rose said...

mekaseyyyy arrr! rajin nak re-write lyric yg betul. mmg hampeh arrr lyric yang ada, semuanya terpesong habisss... ehehehe!

naziffuddin said...

knp?awak cari lirik ni ke?

lagu ni ada 2 tau...

1 mimpi yg pulang..
1 lg mimpi yg hilang...

lirik lebih kurang...tp rentak sama

Ibnu Hisyam said...

Ty bro....jumpa jgak akhirnya ("_)